Nyomtatás

EFOP-3.5.1-16-2017-00005

Duális és kooperatív felsőoktatási képzések, felsőoktatási szakképzési és szakirányú továbbképzések fejlesztése a Kaposvári Egyetemen

A Kaposvári Egyetemen képzési szinttől és területtől függetlenül minden, szerződéses együttműködésen alapuló, akkreditált képzési programhoz kapcsolódó képzést kooperatív képzésnek tekintünk, amely a hallgatók a készség alapú tapasztalatszerzésre, fejlesztésére irányul. Ennek speciális formája a duális és a kooperatív képzés.

A Rippl-Rónai Művészeti Kar jelenlegi kooperatív jellegű képzése a színművész szak esetében működik, melyet együttműködési megállapodás alapján működtetünk a 2017-ben indult évfolyam esetében a kaposvári Csiky Gergely Színházzal. A kooperatív képzési formában működő színművész esetében jelentős minőségi fejlesztést tesz lehetővé a Kaposvári Egyetemen folyó EFOP 3.5.1-16 a Duális és kooperatív felsőoktatási képzések, felsőoktatási szakképzési és szakirányú továbbképzések fejlesztése projekt. Ennek keretében a Kar és a Csiky Gergely Színház együttműködik a 2017/2018. oktatási évtől az érintett színművész évfolyam képzésében, a teljes képzési idő alatt. A projekt időtartama: 2017.06.01-2021.05.31.
A projekt keretén belül az Egyetem un. kooperatív képzési kézikönyvvel segíti a Színház mint kooperatív partner munkáját, mely kézikönyv tartalmazza a képzés céljait, leírja a főbb folyamatait, a tartalmi elemeket és a tervezési-irányítási-ellenőrzési lépéseket.
A projekt keretén belül a két intézmény együttműködik szakmai téren, a tananyagfejlesztés, közös oktatási-kutatási feladatok és a művészeti tehetséggondozás terén.
Képzésfelelős: Kéri Katalin intézetigazgató (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Kari adminisztrátor: Gálné Bierer Judit kari titkár (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
 
LINKEK:

BOZSIK-SARKADI OSZTÁLY ADATLAP
A PROJEKT PÁLYÁZATI OLDALA

DOKUMENTUMOK:

pdfPályázati kézikönyv (munkapéldány)2.64 MB