2020. febr. 18. | 13:28

A RIPPL is bemutatkozott a FACT Nemzetközi Színházi Fesztiválon

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Színház és Filmművészeti Egyetem nemzetközi színházi fesztiválja a FACT (Festival Arts Cinema Theatre). Február 6-tól 9-ig francia, prágai, müncheni, budapesti színészhallgatók mellett a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar színész hallgatói is bemutatkoztak a fesztiválon.

Február 7-én Bozsik Yvette III. éves színész osztálya a Lear király című vizsgát játszotta a Szentkirály utcában. Az előadást Móczár Bence, az osztály egyik növendéke rendezte. Óriási teltházzal és nagy sikerrel szerepeltek.

Február 9-én Kéri Kitty és Uray Péter II. éves színész osztályának előadása, a Tavaszi áldozat című táncelőadás is nagy sikerrel mutatkozott be a haza és nemzetközi közönség előtt az Ódry színpadon. Az előadást Uray Péter koreográfus rendezte.

fact1

 

Színművész növendékeink mellett a látványtervező szakos hallgatóink is részt vettek a 4. FACT fesztiválon. A nyitó napon az SZFE, a Képzőművészeti Egyetem és a Rippl-Rónai Művészeti Kar látványtervező szakos hallgatóinak munkából nyílt kiállítás a Vas utcában.

Minden résztvevőnek gratulálunk!

 

ELŐADÁSOK

PARTNEREK

nemzeti logo

csiky logo


EFOP-3.5.1-16-2017-00005; Duális és kooperatív felsőoktatási képzések,
felsőoktatási szakképzési és szakirányú továbbképzések fejlesztése a Kaposvári Egyetemen

7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky utca 10. | Tel.: 82/502-500

szike logo

Rippl-Rónai Művészeti Kar © 2018 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.